1 OP 1 COACHING

Samen aan de slag voor jouw darmgezondheid

Herken je deze klachten?

 • Heb je vaak last van (chronische) buikklachten als buikpijn, krampen, boeren, en een opgezette buik?
 • Heb je constipatie, diarree, of een wisselend ontlastingspatroon?
 • Heb je regelmatig maagpijn, maagzuur of misselijkheid?
 • Heb je steeds vaker reacties op voeding, of het idee dat je voeding gerelateerd is aan je klachten, maar krijg je hier geen grip op?
 • Heb je het idee dat je je vitaliteit en energie kwijt bent?
 • Heb je al vele 'oplossingen' geprobeerd maar zie je door de bomen het bos niet meer?
 • Ben je bang dat je er maar “mee moet leren leven”?

Hoe zou het zijn als...

 • Je opgezette buik verleden tijd is
 • Je geen last meer hebt van een darm die snel prikkelbaar is
 • Je een perfecte spijsvertering hebt waar je op kan bouwen
 • Geen zorgen meer hebt over wat je wel en niet moet eten
 • Je precies weet wat het belangrijkste is om je darm gezond te maken en te houden
 • Je erachter komt welke voeding voor jou werkt en wat niet
 • Je je vrijheid terug hebt 
 • Je je bekrachtigd voelt nu je weet wat je zélf kan doen om je gezondheid in eigen hand te nemen

Zo gaan we samen aan de slag...

Als gecertificeerd darmspecialist en orthomoleculair therapeut neem ik serieus tijd voor je en staan we aandachtig stil bij je symptomen en klachten. 

Ik ga uitgebreid puzzelen voor je: wat is er al bekend? En wat mist er nog om een goed beeld te krijgen van de oorzaken van je klachten? Samen vragen we een zeer uitgebreid microbioom onderzoek aan. Dit onderzoek geeft een goed beeld van de staat van jouw darmen en vertering.

Iedere maand krijg je een 100% uniek, op maat gemaakt behandelprotocol, die opgesteld is op basis van jouw microbioom, andere medische uitslagen en de tussentijds gemaakte voortgang.

Elke maand hebben we 1:1 contact, coach ik je, en sturen we bij. Daarnaast krijg je 2x in ons traject een kort telefonisch consult voor wanneer jij een sparringspartner nodig hebt.

Ik zorg ervoor dat jij je eigen lichaam en reacties goed gaat begrijpen, zodat je uiteindelijk mijn hulp niet meer nodig hebt en zelf weer verder kan. 

Lees hieronder wat er exact in dit 1:1 coachingsprogramma zit

Mijn Werkwijze

Anamnese

In een uitgebreid intakegesprek met vooraf ingevulde vragenlijsten krijg ik een goed beeld van je symptomen. Een aantal dagen na het intake-gesprek krijg je een uniek en persoonlijk behandelprotocol opgestuurd op basis van dit gesprek.

Laboratorium-
onderzoek

In het intakegesprek bespreken we welke laboratorium onderzoeken belangrijk zijn om een goed beeld te krijgen van wat er aan de hand is. Dit doen we altijd in overleg en op basis van wat echt nodig is.

Behandel protocol

Op basis van de laboratoriumuitslagen, die ik bespreek in het tweede consult, maak ik het tweede protocol die helemaal op maat is gemaakt en ervoor zorgt dat je microbioom en je darm beter in balans wordt gebracht. Dit gaat stap voor stap.

Bijsturen

In het derde en vierde consult gaan we op basis van de laboratorium-uitslagen en hoe het met je gaat, verder met het balanceren van je darm. We bespreken de voortgang en na elk consult krijg je weer een uniek protocol mee voor de volgende stap.

4 Maanden 1 op 1 coaching

ONDERZOEK

 • Ik neem veel tijd voor het uitpluizen van jouw casus
 • Diepgaande analyse van je klachten, medische geschiedenis en anamnese
 • Aanvraag van het juiste laboratoriumonderzoek voor joúw situatie
 • Analyse labuitslagen + uitgebreid verslag over jouw unieke darmmicrobioom
 • Ontvang elke maand een op maat gemaakt behandelprotocol op basis van je microbioom onderzoek én gemaakte voortgang
 • Elk behandelplan is het resultaat van uren aan onderzoek en een persoonlijke strategie passend bij jouw vertering

LIVE CONSULTEN

 • 1 zeer uitgebreid intake consult van circa 1,5 - 2 uur
 • 3 vervolggesprekken van 1 uur
 • 2x een tussentijds telefonisch consult van 20 minuten

ONLINE

 • Toegang tot het online D.A.R.M Programma t.w.v. 297,- euro
 • Toegang tot het unieke D.A.R.M dieet
 • Toegang tot live online Q&A sessies van de cursus (stel je vragen en leer van anderen)
 • 5 weken kant-en-klare maaltijdplanners
 • D.A.R.M Dieet receptenboek

BONUSSEN

 • SIBO Dieet PDFs - Nederlandse handouts van SIBO Bi-Phasic Diet  (in samenwerking met Dr. Jacobi) (SIBO omnivoor, SIBO 100% plantaardig, SIBO anti-histamine, en zwavelwaterstof SIBO)
 • SIBO Behandelkaart 
 • Symptoomtracker

Interesse in een gratis 20-min telefonisch gesprek waarin we kijken of dit coachingstraject voor jou geschikt is? 

Investering € 1.295 (Vol)

Wanneer is dit programma voor jou?

 • Als je er volledig voor wilt gaan: dit 1:1 programma vraagt namelijk toewijding van ons beiden. Ik werk het liefste met gemotiveerde mensen die bereid zijn hun schouders eronder te zetten om zo het beste resultaat te halen
 • Als je je realiseert dat je zelf de verantwoordelijkheid hebt in het maken van nieuwe keuzes
 • Als je openstaat voor veranderingen in je voedingspatroon
 • Als je openstaat voor het nemen van supplementen
 • Als je vertrouwen hebt dat ook jij weer een gezondere darm kan krijgen
 • Als je openstaat voor coaching over de rol van het brein op het fysieke lichaam

"Alle mensen die ik heb geholpen, hebben een positieve verandering gezien in hun darmgezondheid en spijsvertering. In eerste instantie wilde ik dit niet aan de website toevoegen omdat dit misschien ongeloofwaardig klinkt. Maar het is echt waar. Iedereen kan verbetering zien."

~Emilia de Vries

Wat mijn klanten over mij zeggen

Jelle

Voor mijn werk reis ik veel, o.a naar India. Daar kreeg ik heel vaak reizigersdiarree. Tot een jaar geleden, toen het bleef doorzetten. Ook in Nederland, na heel veel middelen gebruikt te hebben. Ik bleef 5x per dag naar de wc moeten. Ik had last van steken en een opgeblazen gevoel. Naast de vervelende pijn kostte dit erg veel energie. Ik sliep bijna elke dag om 19.00 uur al. De huisarts en ook een MDL arts deden onderzoek. In totaal kreeg ik 4 antibioticakuren. Dit proces heeft 5 maanden geduurd. En uiteindelijk was de conclusie van de MDL arts: je hebt het prikkelbare darm syndroom en daar is niks aan te doen. Ik ging op zoek naar alternatieven en kwam bij Emilia. Bij Emilia voelde ik me veel meer begrepen. Ook hebben we een aantal onderzoeken ingezet waardoor er goed duidelijk werd wat er gaande was in mijn lichaam en hoe we dat konden bijsturen. Er kwamen echt dingen uit ze in het ziekenhuis bij de MDL-arts over het hoofd hadden gezien. Dus dat was echt heel fijn. We begonnen met een vrij rigoureus dieet. Dat was in het begin even wennen. Maar omdat je het effect snel merkt accepteer je ook dat je even iets niet meer mag eten. Je levert iets in maar je krijgt er zoveel energie en een beter gevoel voor terug, dat het voor mij vanaf het begin goed was vol te houden. Nu, 4 maanden verder, ben ik van 5x per dag naar de wc, om 19.00 uur slapen en heel veel pijn, gegaan naar pijnvrij, zorgeloos, gewoon weer lange dagen werken, een normale ontlasting, en weer met mijn vrienden uiteten kunnen. Ik ben heel erg onder de indruk van de veranderingen. Ik raad iedereen ten zeerste aan om een traject te starten.


Esther v.d Berg

Een jaar geleden kreeg ik de officiële diagnose van een Inflammatory Bowel Disease (IBD), namelijk Colitis Ulcerosa. Ik voelde mij extreem vermoeid, had veel buikklachten en was aanzienlijk afgevallen. Omdat ik vertrouwen had in het zelfgenezend vermogen van het lichaam koos ik niet voor de gebruikelijke medische route. Ik ben met de hulp van Emilia veel wijzer geworden door o.a. het doen van een ontlastingsonderzoek. We hebben mijn darm weer geoptimaliseerd en ik voel mij veel beter nu veel van mijn symptomen zijn verdwenen. Emilia’s kennis rijkt enorm ver en zij is communicatief erg sterk om deze kennis helder weer te geven. Haar persoonlijke interesse in mijn klachten en het doen van onderzoek naar een oplossing resulteerde keer op keer in een vooruitgang van mijn gezondheid.   

Sally

Emilia is een rots in de branding. Ze luistert en is er voor je, zonder oordeel. Ze bied hulp, ondersteuning en heeft een enorme kennis en ervaring die constant weer uitbreid. Ze werkt echt samen met je maar kan de leiding nemen waar nodig in de vorm van het opstellen van een passend en persoonlijk protocol. Ze doet echt haar best voor je en werkt in oplossingen, geen problemen. Op meerdere momenten heeft ze onvoorwaardelijk voor me klaar gestaan en dat is ontzettend waardevol. 

Door te kijken naar het geheel is ze er voor je als gids om balans tussen lichaam en geest te vinden.   

Ze is begripvol en oprecht in de wens je te helpen en dat is ook echt wat ze doet. 

 

Wat maakt mijn aanpak zo uniek?

Toen ik zelf jarenlang gezondheidsklachten had was ik op zoek naar die ene gezondheidheidsprofessional die ik maar niet kon vinden: iemand die de tijd en welwillendheid had om met mij écht te gaan zitten puzzelen en mee te denken. Iemand die dieper zou graven en verbanden legt. Niet een therapeut met korte consulten waarbij je je gehaast voelt en generieke protocollen voorschrijft. Complexe problematiek vraagt om aandacht. Focus. Tijd.

Tijdens mijn opleidingen besloot ik om zélf die therapeut te worden voor anderen. Dit betekent dat ik unieke protocollen maak. Ik stop uren in het voorbereiden van consulten en het uitzoeken van de juiste strategie. Ik luister goed en overleg. Ik vraag door en ga de diepte in.

Waarom? Ik geloof dit de succeskansen van de therapie enorm vergroot. Dit allemaal voor 1 doel: ik wil jou op weg helpen naar een optimale gezondheid.

Wat me ook anders maakt? Ik ben wetenschappelijk opgeleid en een onderzoeker van aard. Ik heb 1 bachelor, 2 masters, en heb succesvol aan 5 universiteiten gestudeerd (waarvan twee keer summa cum laude).

Placeholder Image

Veel gestelde vragen

NEEM CONTACT OP