HULPCENTRUM

D.A.R.M. Programma 

Samen aan de slag voor jouw darm-gezondheid

D.A.R.M Programma 

Samen aan de slag voor jouw darmgezondheid

 Heb jij regelmatig last van je maag of darmen?

 

En wil je weten wat je kan doen om dit op te lossen?

Maar, je hebt al heel veel geprobeerd en je bent sceptisch voor weer een verhaal vol beloftes?

Dat snap ik helemaal. Ik heb jarenlang in jouw schoenen gestaan en had alles al geprobeerd. Althans, dat dacht ik. Maar wat ontbrak was de juiste kennis en een  gestructureerd plan van aanpak. 

Nu, na 13 jaar chronische buikklachten, is mijn vertering beter dan ooit. Wat ik heb gedaan vertel ik je op deze pagina.

Dus neem van mij aan: er zijn oplossingen. Ook jouw verteringsklachten kunnen een onderdeel zijn van je verleden. 

Door jarenlange opleidingen en research, persoonlijke ervaring, en professionele ervaring als darmtherapeut waarin ik veel cliënten heb geholpen met chronische buikklachten, ben ik erachter gekomen wat wel, en niet werkt.

Op basis hiervan heb ik een uniek 4-fasen D.A.R.M. model gemaakt. Dit is een gestructureerd stappenplan
 die maag en darmklachten stap voor stap aanpakt. De kracht? Je heelt je darm in de juiste volgorde. Dit is wat zo vaak de reden is dat mensen hun buikklachten niet onder controle krijgen. 

Je darmen hebben namelijk een enorm zelfherstellend vermogen. Maar je moet ze wel de juiste informatie geven op het juiste moment. Met de juiste kennis en de juiste structuur en volgorde, is er heel veel mogelijk. Dit zie ik keer op keer in de praktijk. Oók als je al jaren darmklachten hebt. 

Dit gestructureerde stappenplan is het D.A.R.M Programma geworden. Dit bestaat uit 4-fasen die iedereen kan volgen, online vanuit huis.

 

Meer weten? Lees dan verder

Als jij je herkent in een van de volgende symptomen, is dit programma voor jou:

   • Een opgeblazen gevoel en buik
   • Veel gasvorming: winderigheid of last van boeren
   • Diarree, constipatie of wisselende ontlasting
   • Buikpijn of krampen
   • Maagklachten: maagzuur, maagpijn of misselijkheid
   • Diarree, constipatie of wisselende ontlasting
   • Onverklaarbare reacties op voeding
   • Vermoeidheid
   • Mentale klachten (hersen-darm as)
   • SIBO (bacteriële overgroei van de dunne darm)

En nog veel meer…

Zet vandaag de eerste stap naar een gelukkiger en gezonder leven.

 

Klik hier en begin vandaag nog!

Wat houdt het D.A.R.M Programma in?

STAP 1

In deze stap ontdek je hoe je vertering werkt en wat de oorzaken van je klachten kunnen zijn. Je zult zien hoe je met bepaalde voeding je darm tijdelijk 'in het gips' kan zetten zodat je darmen optimaal (en veel sneller dan je denkt) kunnen helen. Je leert wat de triggers zijn voor je buik, en wat goede en slechte voeding is voor je maag en darmen. Gifstoffen worden aangepakt, en we gaan in op detox van het brein, de mind-body connectie en de hersen-darm as.Je gaat ontdekken hoe jij zélf, met de rol van je brein, je genezing positief kan beïnvloeden.

STAP 2

Nu gaan we aanvullen: ontdek welke enzymen, nutriënten en natuurlijke stoffen een wereld van verschil maken in het herstellen van je buik. We gaan ervoor zorgen dat je buik veel makkelijker verteert en beter voedingsstoffen kan opnemen. Ook gaan we in op praktische tips & trucs voor onmiddellijke symptoom-verlichting van allerlei verschillende soorten buikklachten.

STAP 3

In stap 1 hebben we je darm tot rust gebracht door de juiste voeding en het reinigen van je lijf. In stap 2 hebben we de stoffen toegevoegd die je darmen nodig hebben om nog sneller te helen. In stap 3 verwijder je alle beestjes die niet in jouw lichaam thuishoren. Denk hierbij aan schimmels, gisten (candida), bacteriën en parasieten. Een hele module is gewijd aan SIBO, bacteriële overgroei van de dunne darm. Ontdek wat dit is, waarom de kans groot is dat dit ook bij jou speelt, en het belangrijkste, hoe je het test en wat je eraan kan doen.

STAP 4

Je darm is nu door 3 fasen doorgegaan, en nu komt de laatste stap: de stabilisatie-fase. Hierin vindt het diepere herstel en reparatie van de darm plaats. We gaan je darmflora moduleren, je slijmvliezen sterker maken, en je immuunsysteem van de darm een boost geven. Je leert hoe je je darmen nog sterker maakt, zodat oude klachten kunnen verdwijnen en niet makkelijk terugkomen. Je ontdekt alles over probiotica, supplementen voor reparatie van de darm, het herintroduceren van voeding, en nog veel meer.

De resultaten?

Verrijk jouw kennis over de juiste aanpak en voeding voor je darmen!

Begin aan het D.A.R.M. Programma voor de volgende resultaten:

 

   • Ontdek de kennis die je nodig hebt om je zélf je buikklachten effectief aan te pakken 
   • Duidelijkheid over triggers en voeding met het D.A.R.M dieet
   • Een veel betere vertering
   • Een opschoning en reset van je microbioom
   • Meer energie
   • Betere mentale helderheid
   • Een sterker immuunsysteem
   • Je zit lekkerder in je velKlik hier om te beginnen zodat ook jĆ­j dit kan bereiken

"De informatie uit dit darmprogramma is het resultaat van 15+ jaar aan persoonlijk onderzoek en kennis over darmgezondheid, en 5+ jaar aan professionele scholing, opleidingen, cursussen, gesprekken met specialisten, en ervaring met cliënten.

~Emilia de Vries

Wat krijg je allemaal?

 • Een online programma met 10 modules waarin je stap voor stap door het 4-fasen D.A.R.M Programma loopt
 • Praktische tips & trucs die je gelijk toe kan passen om je morgen al beter te voelen
 • Een uniek en duidelijk D.A.R.M dieet die het beste van verschillende darmdiëten combineert.
 • Maaltijdplanner: weet precies wat je elke dag en elke maaltijd moet eten om zo snel mogelijk resultaat te zien
 • Een uitgebreid receptenboek met nog veel meer lekkere opties die binnen het D.A.R.M Dieet passen
 • Onmisbare informatie over SIBO: Bacteriële overgroei van de dunne darm
 • LIVE Q&A – 1x per maand beantwoord ik vragen in een live Zoom Q&A
 • BONUS: Speciaal ontwikkelde Hypnose mp3’s voor darmklachten.
 • BONUS: Unieke Nederlandse SIBO Bi-Phasic Dieet handouts, geschikt voor elke dieetvoorkeur (omnivoor, plantaardig, anti-histamine én zwavelwaterstof SIBO) (in samenwerking met Dr. Jacobi, SIBO Doctor)
Krijg direct toegang voor ā‚¬ 297
Placeholder Image
Placeholder Image

Het D.A.R.M Dieet - Welke geheimen ga je ontdekken? 

 • Hoe je in 30 dagen je darmen tot rust kan brengen met voeding
 • Hoe je je darmen ‘in het gips’ zet voor snellere genezing
 • Hoe je darm ‘triggers’ uit je dieet haalt
 • Wat je gaat eten en wat niet met maaltijdplanners
 • Alle informatie die je nodig hebt om stressvrij 30 dagen lang zorgeloos te eten voor je buik, in plaats van tegen je buik

"Voor je lichaam zorgen is een investering. Je krijgt er iets voor terug dat onbetaalbaar is."

Als je nog niet helemaal overtuigd bent,
lees hier de ervaringen van een paar van mijn cliënten: 

Bastiaan

Wie zou jij volgen in een veldslag? Iemand die 100 boeken over oorlogsvoering heeft gelezen of iemand die 100 veldslagen heeft gewonnen? Bij Emilia krijg je het allebei. Dit is tevens haar sterkste kwaliteit: ze heeft haar eigen ervaringen vertaald naar een enorme dosis empathie en wijsheid, en het feit dat ze in jouw schoenen heeft gestaan weet ze te onderbouwen met een legio aan kennis. Ze weet hierdoor bijzonder goed wat de nuances zijn van orthomoleculaire geneeskunde en wat de effecten zijn in het lichaam. Ook heeft ze een enorme toewijding om anderen te helpen. Een ding is zeker: ik heb ontzettend veel van haar geleerd, mijn maagzuur, buikkrampen en diarree zijn verleden tijd, en ik zou bij lange na niet zijn waar ik nu ben zonder haar hulp.

Lieke S.

Ik ben bij Emilia terecht gekomen, omdat ik dagelijks last had van een opgezette buik en gasvorming. Emilia heeft mij zeer goed geholpen. Na opvolging van haar advies merkte ik meteen verschil. Daarnaast heeft het darmonderzoek inzicht gegeven wat nodig is om de werking van mijn darm te verbeteren. Met aanpassingen in voeding en tijdelijk gebruik van supplementen hebben we mijn darm geoptimaliseerd. De gesprekken en manier van werken waren erg prettig. Ze luistert goed naar waar mijn behoeftes liggen en we bepalen samen de vervolgstappen. Ze neemt de tijd voor je en met haar kennis hebben we snel resultaat geboekt. Ik ben inmiddels klachtenvrij en me meer bewust wat voeding voor mij betekent. Als de klachten terugkomen, weet ik ook wat te doen.

Veel gestelde vragen

Heb je zin om aan de slag te gaan en je maag en darmklachten vandaag nog aan te pakken?

Ja, ik wil mijn gezondheid verbeteren!