OVER ALL WAYS HEALTHY

Placeholder Image

Wat is All Ways Healthy?

All Ways Healthy is een praktijk voor integrale geneeskunde die gebruikmaakt van methoden vanuit de functionele geneeskunde (functional medicine). Functionele geneeskunde is een beweging van hoog opgeleide artsen en therapeuten die met een wetenschappelijke benadering op zoek gaan naar de onderliggende oorzaken van ziekte.

All Ways Healthy draagt uit wat de naam al zegt: op alle manieren gezond. All Ways Healthy staat voor fysieke, mentale & emotionele gezondheid.

Waarom All Ways Healthy is opgericht

All Ways Healthy is opgericht door Emilia de Vries met het doel mensen te helpen hun darmgezondheid te verbeteren. Dit is voortgekomen uit een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van Emilia’s eigen darmklachten. Ten gevolge van een voedselvergiftiging kreeg ze zelf last van erg vervelende aanhoudende maag- en darmklachten. De reguliere geneeskunde kon haar niet meer bieden dan antibiotica, en ze werd daarom gedwongen op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak van haar klachten in de complementaire geneeskunde.

Met alle kennis die ze hierbij had opgedaan is ze er uiteindelijk in geslaagd om zichzelf van alle klachten te verlossen. Haar toewijding om anderen ook te kunnen helpen heeft vervolgens geleid tot de oprichting van All Ways Healthy en het D.A.R.M Programma.

Lees hier meer over Emilia

Missie

Zelfbekrachtiging (self-empowerment) van elk individu. Dit betekent dat we met een combinatie van wetenschap, voeding, leefstijlgezondheid, spiritualiteit en een flinke dosis positieve energie mensen willen inspireren om zichzelf zo veel mogelijk in hun kracht te zetten met de tools en kennis die zij, en het All Ways Healthy-platform, in handen hebben

Waar kan All Ways Healthy jou bij helpen?

Heb jij vaak last van darmklachten en misschien wel de diagnose prikkelbaredarmsyndroom gekregen? Heb je de ziekte van Crohn of colitis ulcerosa en weet je niet meer zo goed wat je moet eten? Dan zou All Ways Healthy je daarbij kunnen helpen. All Ways Healthy is opgericht voor mensen zoals jij om je een beter begrip te geven van hoe de darmen werken en waar darmklachten precies vandaan komen. Wij zijn er voor iedereen die zijn of haar darmgezondheid wil verbeteren en de vertering wil optimaliseren aan de hand van voeding en leefstijlaanpassingen. Dit doen wij door de meest recente wetenschap te vertalen naar praktische stappen die jij zelf kunt zetten.

Lees verder

Het D.A.R.M Programma

Dit unieke programma leert je wat je kunt doen om de darmgezondheid te verbeteren. Voeding en leefstijl spelen hier een belangrijke rol.

Klantverhalen

Onze klanten delen graag hun persoonlijke succesverhaal. Lees en bekijk hier wat het D.A.R.M Programma voor anderen heeft betekent.

Blog

Op onze blog publiceren wij regelmatig interessante artikelen over darmgezondheid.

Therapeuten netwerk

Wil je persoonlijke begeleiding van een specialist? Boek dan hier een consult met een therapeut uit ons netwerk.