OVER ALL WAYS HEALTHY

Placeholder Image

Wat is All Ways Healthy?

All Ways Healthy is een praktijk voor integrale geneeskunde die gebruikmaakt van methoden vanuit de functionele geneeskunde (functional medicine). Functionele geneeskunde is een beweging van hoog opgeleide artsen en therapeuten die met een wetenschappelijke benadering op zoek gaan naar de onderliggende oorzaken van ziekte.

All Ways Healthy draagt uit wat de naam al zegt: op alle manieren gezond. All Ways Healthy staat voor fysieke, mentale & emotionele gezondheid.

 

Waarom All Ways Healthy is opgericht

All Ways Healthy is opgericht door Emilia de Vries met het doel mensen te helpen hun darmgezondheid te verbeteren. Dit is voortgekomen uit een jarenlange zoektocht naar de oorzaak van Emilia’s eigen gezondheidsklachten. Vanwege een voedselvergiftiging kreeg ze last van hevige aanhoudende maag- en darmklachten. De reguliere geneeskunde kon haar niet meer bieden dan antibiotica, en ze werd daarom gedwongen op zoek te gaan naar de onderliggende oorzaak van haar klachten in de complementaire geneeskunde.

Met alle kennis die ze hierbij had opgedaan, is ze er uiteindelijk in geslaagd om zichzelf van alle klachten te verlossen. Haar toewijding om anderen ook te kunnen helpen heeft vervolgens geleid tot de oprichting van All Ways Healthy en het D.A.R.M Programma.

Lees hier meer over Emilia en haar verhaal
Placeholder Image

Missie

Veel mensen verliezen het geloof in zichzelf en hun lichaam wanneer zij te maken krijgen met (chronische) gezondheidsklachten, maar je hebt veel meer invloed dan je denkt op het helingsproces van jouw lichaam. 

Zelfbekrachtiging (self-empowerment) van elk individu op het gebied van gezondheid is onze missie.  Dit betekent dat we met een combinatie van wetenschap, voeding, leefstijl en een flinke dosis positieve energie mensen in hun kracht zetten door je te voorzien van de juiste tools en kennis via het All Ways Healthy-platform. 

Waar kan All Ways Healthy jou bij helpen?

All Ways Healthy helpt bij darmklachten en als je bijvoorbeeld de diagnose prikkelbaredarmsyndroom (PDS) of SIBO hebt gekregen. Ook bij ontstekingsziekten zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en diverticulitis helpt onze 4 fasen D.A.R.M. methode om ontstekingen te verminderen. 

Ons doel is om je een beter begrip te geven van hoe de darmen werken en waar darmklachten precies vandaan komen, zodat je met die kennis je klachten kunt verminderen of zelfs helemaal oplossen

Wij focussen ons op darmgezondheid omdat de basis voor een goede gezondheid start in de darmen. Wij vertalen de meest recente wetenschap naar praktische stappen die jij zelf kunt zetten op het gebied van voeding en leefstijl, met als resultaat minder gezondheidsklachten of zelfs genezing. Met het D.A.R.M. Programma kan ook jij weer de controle over je eigen gezondheid terugkrijgen. 

D.A.R.M. Programma

Dit praktische programma leert je welke stappen je kunt zetten om je darmgezondheid te verbeteren. Voeding en leefstijl spelen hier een belangrijke rol.

Lees meer

Klantverhalen

We hebben inmiddels meer dan 100 succesverhalen. Lees en bekijk hier hoe het D.A.R.M Programma anderen geholpen heeft. 

Lees meer

Blog

Op onze blog publiceren wij regelmatig artikelen over darmgezondheid gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Lees meer

Therapeutennetwerk

Wil je persoonlijke begeleiding van een hoogwaardig specialist die onze beproefde 4 stappen D.A.R.M. methode volgt? Bekijk dan ons therapeutennetwerk. 

Lees meer

Team All Ways Healthy

Wij zijn een team van gepassioneerde individuen die allemaal één ding gemeen hebben: onze toewijding aan een gezonde en evenwichtige levensstijl. Samen zetten we ons in om onze klanten te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden, omdat we geloven dat gezondheid de sleutel is tot geluk en welzijn. Laat ons ons even voorstellen.


Emilia

All Ways Healthy opgericht op 03/01/2018 

Dagelijkse bezigheden
Oprichtster van All Ways Healthy, aansturen van het team, bedenken van nieuwe ideeën, ontwikkeling van content.

Waarom ik All Ways Healthy heb opgericht
Ik heb jarenlang gezocht naar de oorzaak van mijn eigen gezondheidsklachten. Hierna heb ik onder andere orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie gestudeerd. Met deze kennis en mijn eigen ervaring ontstond het doel om anderen te helpen 'by turning my ‘mess’ into my message'.

 


Julian

Bij All Ways Healthy sinds 03/08/2020

Dagelijkse bezigheden
Business development, marketing & sales en het begeleiden van het team van All Ways Healthy.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Jarenlang heb ik zelf darmklachten gehad en ervaren hoe het is om zo door het leven te gaan. Om deze reden haal ik het meeste energie uit het zien van de impact die we als organisatie hebben, zowel kijkend naar de cijfers als de persoonlijke verhalen die klanten regelmatig met ons delen.


Mats

Bij All Ways Healthy sinds 16/08/2021

Dagelijkse bezigheden
Ik ben verantwoordelijk voor het beantwoorden van inhoudelijke vragen op het gebied van darmgezondheid en zorg ervoor dat de kennis die wij verspreiden van hoog wetenschappelijk niveau is.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Ik ben erg dankbaar voor mijn werk binnen All Ways Healthy, aangezien dit mij de kans geeft om mijn wetenschappelijke kennis in de praktijk te brengen en er daadwerkelijk mensen mee te helpen. Het doet mij dan ook ontzettend goed van klanten te horen dat onze hulp gewaardeerd wordt en dat deze hen helpt bij het verbeteren van hun darmgezondheid.


Wiebe

Bij All Ways Healthy sinds 09/05/2021

Dagelijkse bezigheden
Altijd op zoek naar manieren om meer mensen te helpen. De brug tussen het team en Emilia, zowel mijn baas als vriendin.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Als vriend van Emilia ben ik me veel en veel bewuster geworden van wat voeding met je lichaam kan doen, en hoeveel kracht je zelf hebt om je darmklachten aan te pakken. Ik wil mensen helpen zodat ze dit zelf ook kunnen ontdekken.


Yi

Bij All Ways Healthy sinds 23/03/2022

Dagelijkse bezigheden

Ik zorg ervoor dat alle processen soepel blijven lopen op technisch gebied en ondersteun daarnaast ook vanuit project management.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Ik ben erg trots om te mogen werken voor een organisatie die mensen echt kan helpen met hun gezondheid. Het geeft ontzettend veel voldoening wanneer wij van onze klanten horen dat ze bevrijd zijn van darmklachten en weer kunnen genieten van het leven.


Nikita

Bij All Ways Healthy sinds 01/04/2022

Dagelijkse bezigheden
Voor All Ways Healthy verzorg ik de social media content voor Facebook, Instagram en Pinterest. Ook ben ik verantwoordelijk voor de organische groei van de platforms. 

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Ik sta achter de missie van Emilia en ik wil haar graag ondersteunen om zoveel mogelijk mensen met darmklachten te helpen. Voor mij is de natuurlijke weg naar een betere gezondheid erg belangrijk en ik geloof dat ons lichaam de kracht heeft om zichzelf te helen. All Ways Healthy bewijst dit elke dag weer met de mooie resultaten die behaald worden.


Glenn

Bij All Ways Healthy sinds 01/07/2022

Dagelijkse bezigheden

Ik verzorg het creatieve gedeelte van onze Facebook- & Instagram-ads: copywriting, graphic design en video-editing.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Ik heb in mijn twintigerjaren zelf heel veel last gehad van prikkelbaredarmsyndroom. De grote kentering is er voor mij gekomen toen ik leerde om mijn stress te managen. Ik vind het dan ook superleuk om nu een organisatie te steunen die een holistische kijk heeft op het oplossen van chronische darmproblemen.


Isabelle

Bij All Ways Healthy sinds 21/03/2023

Dagelijkse bezigheden
Ik ben zelf orthomoleculair therapeut en daarmee onderdeel van het therapeutennetwerk van All Ways Healthy. Daarnaast ondersteun ik ook de klantenservice en help ik klanten met allerlei soorten vragen.

Waarom werk ik bij All Ways Healthy

Werken bij All Ways Healthy voelt als thuiskomen voor mij. Als ervaringsdeskundige en orthomoleculair therapeut sta ik erg achter een gefaseerde aanpak binnen darmtherapie. Deze visie vind ik hier volledig terug. Dat ik klanten kan begeleiden om hun darmgezondheid stap voor stap in eigen handen te nemen, geeft veel vervulling.
 Daarnaast krijg ik energie van het samenwerken met dit topteam vol warme en authentieke mensen.'