HULPCENTRUM

TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen

Bekijk hier de ervaringen met Emilia de Vries van vier van onze klanten. Zij delen hun persoonlijke ervaringen en leggen uit hoe ze vanuit een uitzichtloze situatie toch een uitweg hebben kunnen vinden.

 

Placeholder Image
Jelle
Voor mijn werk reis ik veel, o.a naar India. Daar kreeg ik heel vaak reizigersdiarree. Tot een jaar geleden, toen het bleef doorzetten. Ook in Nederland, na heel veel middelen gebruikt te hebben. Ik bleef 5x per dag naar de wc moeten. Ik had last van steken en een opgeblazen gevoel. Naast de vervelende pijn kostte dit erg veel energie. Ik sliep bijna elke dag om 19.00 uur al. De huisarts en ook een MDL arts deden onderzoek. In totaal kreeg ik 4 antibioticakuren. Dit proces heeft 5 maanden geduurd. En uiteindelijk was de conclusie van de MDL arts: je hebt het prikkelbare darm syndroom en daar is niks aan te doen. Ik ging op zoek naar alternatieven en kwam bij Emilia de Vries. Bij Emilia voelde ik me veel meer begrepen. Ook hebben we een aantal onderzoeken ingezet waardoor er goed duidelijk werd wat er gaande was in mijn lichaam en hoe we dat konden bijsturen. Er kwamen echt dingen uit ze in het ziekenhuis bij de MDL-arts over het hoofd hadden gezien. Dus dat was echt heel fijn. We begonnen met een vrij rigoureus dieet. Dat was in het begin even wennen. Maar omdat je het effect snel merkt accepteer je ook dat je even iets niet meer mag eten. Je levert iets in maar je krijgt er zoveel energie en een beter gevoel voor terug, dat het voor mij vanaf het begin goed was vol te houden. Nu, 4 maanden verder, ben ik van 5x per dag naar de wc, om 19.00 uur slapen en heel veel pijn, gegaan naar pijnvrij, zorgeloos, gewoon weer lange dagen werken, een normale ontlasting, en weer met mijn vrienden uiteten kunnen. Ik ben heel erg onder de indruk van de veranderingen. Ik raad iedereen ten zeerste aan om een traject te starten.
Placeholder Image
Lieke S. 

Ik ben bij Emilia de Vries terecht gekomen, omdat ik dagelijks last had van een opgezette buik en gasvorming. Emilia heeft mij zeer goed geholpen. Al na het intake consult had ze een idee van de oorzaken van mijn klachten.

Na opvolging van haar advies merkte ik meteen verschil. Daarnaast heeft het darmonderzoek inzicht gegeven wat nodig is om de werking van mijn darm te verbeteren. Met aanpassingen in voeding en tijdelijk gebruik van supplementen hebben we mijn darm geoptimaliseerd.

De gesprekken en manier van werken waren erg prettig. Ze luistert goed naar waar mijn behoeftes liggen en we bepalen samen de vervolgstappen. Ze neemt de tijd voor je en met haar kennis hebben we snel resultaat geboekt. Ik ben inmiddels helemaal klachtenvrij en ben me meer bewust wat voeding voor mij betekent. Als de klachten terugkomen, weet ik ook wat te doen.

Bastiaan

Wie zou jij volgen in een veldslag? Iemand die 100 boeken over oorlogsvoering heeft gelezen of iemand die 100 veldslagen heeft gewonnen? Bij Emilia krijg je beide ervaringen. Dit is tevens haar sterkste kwaliteit: ze heeft haar eigen ervaringen vertaald naar een enorme dosis empathie en wijsheid, en het feit dat ze in jouw schoenen heeft gestaan weet ze te onderbouwen met een legio aan theoretische kennis. Ze weet hierdoor bijzonder goed wat de nuances zijn van orthomoleculaire geneeskunde en wat de effecten zijn in het lichaam. Ook heeft ze een enorme toewijding om anderen te helpen. Een ding is zeker: ik heb ontzettend veel van haar geleerd, mijn maagzuur, buikkrampen en diarree zijn verleden tijd, en ik zou bij lange na niet zijn waar ik nu ben zonder haar hulp. 

Mats

Emilia is een heel uniek persoon. Voordat ik bij haar kwam had ik al gedurende lange tijd last van darm- en andere gezondheids-klachten. Ik had al vele doktoren bezocht, maar vrijwel elke dokter gaf mijn klachten het label ‘Prikkelbare Darmsyndroom’, een diagnose die mij niet veel verder hielp. Zelf had ik al vele dingen geprobeerd, zonder succes en ik voelde mij nogal radeloos.

Toen stuitte ik op Emilia. Al bij het eerste gesprek was mij duidelijk dat Emilia een hele unieke behandelmethode had. 

Emilia keek niet alleen naar mijn symptomen, maar wilde er juist achter komen waar ze nou precies vandaan kwamen. Ze wist precies welke testen ik moest doen om een beter beeld te krijgen van mijn gezondheidssituatie. Het voelde werkelijk alsof Emilia mij bij de hand pakte en begeleidde in mijn genezing. Ze is heel betrokken en staat altijd open voor nieuwe invalshoeken.

Met haar hulp zijn we erachter gekomen waar mijn gezondheidsproblemen vandaan komen en door middel van aanpassingen aan mijn dieet en aanvullende supplementen heb ik een enorme verbetering gezien in mijn klachten.

Esther v.d. Berg 

Een jaar geleden kreeg ik de offici√ęle diagnose van een Inflammatory Bowel Disease (IBD), namelijk¬†Colitis Ulcerosa.¬†Ik voelde mij extreem vermoeid, had veel buikklachten en was aanzienlijk afgevallen. Omdat ik vertrouwen had in het zelfgenezend vermogen van het lichaam koos ik niet voor de gebruikelijke medische route. Ik ben met de hulp en ervaringen van Emilia de Vries veel wijzer geworden door o.a. het doen van een¬†ontlastingsonderzoek. We hebben mijn darm weer geoptimaliseerd en ik voel mij veel beter nu veel van mijn symptomen zijn verdwenen.¬†Emilia‚Äôs kennis rijkt enorm ver¬†en zij is communicatief erg sterk om deze kennis helder weer te geven. Haar persoonlijke interesse in mijn klachten en het doen van¬†onderzoek naar een oplossing¬†resulteerde keer op keer in een vooruitgang van mijn gezondheid.¬†¬†

Sally 

Emilia is een rots in de branding. Ze luistert en is er voor je, zonder oordeel. Ze biedt hulp, ondersteuning en heeft een enorme kennis en ervaringen die constant weer uitbreiden. Ze werkt echt samen met je maar kan de leiding nemen waar nodig in de vorm van het opstellen van een passend en persoonlijk protocol. Ze doet echt haar best voor je en werkt in oplossingen, geen problemen. Op meerdere momenten heeft ze onvoorwaardelijk voor me klaar gestaan en dat is ontzettend waardevol. 

Door te kijken naar het geheel is ze er voor je als gids om balans tussen lichaam en geest te vinden.   

Ze is begripvol en oprecht in de wens je te helpen en dat is ook echt wat ze doet. 

Herken jij jezelf in deze ervaringen?

Wacht dan niet langer en begin nu!

Ja, ik wil van mijn buikklachten af