GRATIS MASTERCLASS

15-MINUTEN

GESPREKKEN

Waar zijn de 15-minutengesprekken voor bedoeld?

Bij All Ways Healthy hebben we een online 4 fasen D.A.R.M. Programma ontwikkeld om mensen te helpen de oorzaken van hun darmklachten (zoals onder andere PDS en SIBO) te vinden en deze te helen.

Oprichtster Emilia de Vries heeft door haar eigen zoek- en vindtocht naar een oplossing voor haar darmklachten vastgesteld dat structuur de basis is in darmtherapie. Haar D.A.R.M. Programma is dan ook een gestructureerd programma waarin je 4 fasen in de juiste volgorde doorloopt om je darmklachten te herstellen. Deze fasen zijn: detox, aanvullen, reinigen en moduleren.

Je volgt het programma zelfstandig en wanneer je vragen hebt, kan je terecht bij een van de teamleden van All Ways Healthy. Je kan je vraag via mail of via een comment onder een video in het programma stellen. 1 keer per maand is er een gratis Q&A waar we ook je vragen live beantwoorden.

Mocht je interesse hebben om het D.A.R.M. programma te volgen, maar je tegelijk nog met een paar vragen zit, dan kan je een gratis 15-minutengesprek inboeken met Isabelle. Zij is een van onze therapeuten uit het therapeutennetwerk en Hoofd van de Klantenservice. Daarnaast is ze, net als Emilia, ervaringsdeskundige op het gebied van darmklachten. Ze beantwoordt jouw vragen over het D.A.R.M. Programma met alle plezier. Op die manier kan je een inschatting maken of het programma geschikt is voor jou. 

Via de knop hieronder kan je een afspraak inboeken voor een gratis gesprek met Isabelle.

Houd er rekening mee dat het gesprek maximaal 15 minuten duurt.

 

Gesprek inboeken

Waar kan All Ways Healthy jou bij helpen?

All Ways Healthy helpt bij darmklachten en als je bijvoorbeeld de diagnose prikkelbaredarmsyndroom (PDS) of SIBO hebt gekregen. Ook bij ontstekingsziekten zoals de ziekte van Crohn, colitis ulcerosa en diverticulitis helpt onze 4 fasen D.A.R.M. methode om ontstekingen te verminderen. 

Ons doel is om je een beter begrip te geven van hoe de darmen werken en waar darmklachten precies vandaan komen, zodat je met die kennis je klachten kunt verminderen of zelfs helemaal oplossen. 

Wij focussen ons op darmgezondheid omdat de basis voor een goede gezondheid start in de darmen. Wij vertalen de meest recente wetenschap naar praktische stappen die jij zelf kunt zetten op het gebied van voeding en leefstijl, met als resultaat minder gezondheidsklachten of zelfs genezing. Met het D.A.R.M. Programma kan ook jij weer de controle over je eigen gezondheid terugkrijgen. 

Voor mensen die het D.A.R.M. Programma volgen en daar extra persoonlijke begeleiding bij willen, hebben we een therapeutennetwerk.

Naast het programma en de darmtherapeuten bieden we ook veel gratis materiaal, zoals een online masterclass, een SIBO e-book en allerlei nuttige blogs.

Gesprek inboeken

D.A.R.M. Programma

Dit praktische programma leert je welke stappen je kunt zetten om je darmgezondheid te verbeteren. Voeding en leefstijl spelen hier een belangrijke rol.

Lees meer

Klantverhalen

We hebben inmiddels meer dan 2500 klanten mogen helpen. Lees en bekijk hier hoe het D.A.R.M Programma anderen geholpen heeft. 

Lees meer

Blog

Op onze blog publiceren wij regelmatig artikelen over darmgezondheid gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten.

Lees meer

Therapeutennetwerk

Wil je persoonlijke begeleiding van een hoogwaardig specialist die onze beproefde 4 stappen D.A.R.M. methode volgt? Bekijk dan ons therapeutennetwerk. 

Lees meer

Team All Ways Healthy

Wij zijn een team van gepassioneerde individuen die allemaal één ding gemeen hebben: onze toewijding aan een gezonde en evenwichtige levensstijl. Samen zetten we ons in om onze klanten te helpen een gezond en gelukkig leven te leiden, omdat we geloven dat gezondheid de sleutel is tot geluk en welzijn. Laat ons ons even voorstellen.


Emilia

All Ways Healthy opgericht op 03/01/2018 

Dagelijkse bezigheden
Oprichtster van All Ways Healthy, aansturen van het team, bedenken van nieuwe ideeën, ontwikkeling van content.

Waarom ik All Ways Healthy heb opgericht
Ik heb jarenlang gezocht naar de oorzaak van mijn eigen gezondheidsklachten. Hierna heb ik onder andere orthomoleculaire geneeskunde en darmtherapie gestudeerd. Met deze kennis en mijn eigen ervaring ontstond het doel om anderen te helpen 'by turning my ‘mess’ into my message'.

 


Wiebe

Bij All Ways Healthy sinds 09/05/2021

Dagelijkse bezigheden
Altijd op zoek naar manieren om meer mensen te helpen. De brug tussen het team en Emilia, zowel mijn baas als vriendin.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Als vriend van Emilia ben ik me veel en veel bewuster geworden van wat voeding met je lichaam kan doen, en hoeveel kracht je zelf hebt om je darmklachten aan te pakken. Ik wil mensen helpen zodat ze dit zelf ook kunnen ontdekken.


Mats

Bij All Ways Healthy sinds 16/08/2021

Dagelijkse bezigheden
Ik ben opgeleid door Emilia en ben verantwoordelijk voor het beantwoorden van inhoudelijke vragen op het gebied van darmgezondheid. Daarnaast zorg ik ervoor dat de kennis die wij verspreiden van hoog wetenschappelijk niveau is.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Ik ben erg dankbaar voor mijn werk binnen All Ways Healthy, aangezien dit mij de kans geeft om mijn wetenschappelijke kennis als masterstudent Voeding & Gezondheidswetenschappen in de praktijk te brengen en er daadwerkelijk mensen mee te helpen. Het doet mij dan ook ontzettend goed van klanten te horen dat onze hulp gewaardeerd wordt en dat deze hen helpt bij het verbeteren van hun darmgezondheid.

 


Yi

Bij All Ways Healthy sinds 23/03/2022

Dagelijkse bezigheden

Ik zorg ervoor dat alle processen soepel blijven lopen op technisch gebied en ondersteun daarnaast ook vanuit project management.

Waarom ik voor All Ways Healthy werk
Ik ben erg trots om te mogen werken voor een organisatie die mensen echt kan helpen met hun gezondheid. Het geeft ontzettend veel voldoening wanneer wij van onze klanten horen dat ze bevrijd zijn van darmklachten en weer kunnen genieten van het leven.


Isabelle

Bij All Ways Healthy sinds 21/03/2023

Dagelijkse bezigheden
Ik ben zelf orthomoleculair therapeut en daarmee onderdeel van het therapeutennetwerk van All Ways Healthy. Daarnaast ondersteun ik ook de klantenservice en help ik klanten met allerlei soorten vragen.

Waarom werk ik bij All Ways Healthy

Werken bij All Ways Healthy voelt als thuiskomen voor mij. Als ervaringsdeskundige en orthomoleculair therapeut sta ik erg achter een gefaseerde aanpak binnen darmtherapie. Deze visie vind ik hier volledig terug. Dat ik klanten kan begeleiden om hun darmgezondheid stap voor stap in eigen handen te nemen, geeft veel vervulling.
 Daarnaast krijg ik energie van het samenwerken met dit topteam vol warme en authentieke mensen.' 


Zara

Bij All Ways Healthy sinds 01/12/2023

Dagelijkse bezigheden
Ontwikkeling van content door onder andere het schrijven van blogs. Deze worden vervolgens nagekeken door Mats.

Waarom werk ik bij All Ways Healthy

Als geneeskundestudent is het mijn passie om mensen te helpen de gezondste versie van zichzelf te zijn en de hoogst haalbare kwaliteit van leven te bereiken. Darmproblemen kunnen dit ernstig in de weg zitten en komen ook nog eens ontzettend veel voor. Ik vind het prachtig dat All Ways Healthy een uitkomst biedt voor mensen die met deze problemen kampen en ik voel me vereerd om hier een bijdrage aan te mogen leveren.